Постигнете успешен оборот в експортните продажби

17 години опит в повече от 70 държави. Консултираме на най-различни езици – немски, английски, български, руски и испански.

Избор на обучения и индивидуални семинари: Маркетинг, продажби, междукултурна компетентност

Доверете се на моите експертно мнение относно управлението на проекти, консултиране, стратегии за покачване на оборота, международен маркетинг и продажби

Увеличете успеваемостта си чрез обучения и индивидуални семинари по маркетинг, продажби и междукултурно познание. В случай на това, отговорността е изцяло моя успешно да предам знанията си на Вашия персонал.

Бизнес опита при международните продажби и експертиза придобити през моята кариера са най-голямата ми сила. Ще бъде мое удоволствие да споделя този скъпоценен опит с Вас и вашия персонал.

  • Успех в продажбите в повече от 70 държави.
  • Имам обширна междукултурна компетентност
  • Иновативното мислене и иновациите ме характеризират изцяло

Семинари за международен бизнес и междукултурно познание

Моите семинари за международна компетентност ще ви дадат основните знания, които са Ви нужни, за да имате успешни международни бизнес отношения.

Подготвяне на вашия персонал за външни продажби

Персоналът, който е подготвен за външни продажби ще продава по-успешно и няма да има проблем с управлението на сметките.

Ще насоча вниманието на Вашия колектив към точно определени особености при бизнес сделките с партньори от чужбина.

Направете успешен оборот при експортните продажби

В случай, че искате да стъпите на нови пазари е необходимо да разбирате техните култури.
Ако сте подготвени по най-добрия възможен начин, Вие ще може да завършвате успешно преговорите използвайки собствените си знания. Това е и причината за моето мото: »«ПРОДАВАЙТЕ УСПЕШНО НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА»«

Не се колебайте да се свържете с мен!